Koje ministarstvo merka Zukorlić?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje ministarstvo merka Zukorlić?

Predsednik Bošnjačko-demokratske zajednice Sandžaka i poslanik Muamer Zukorlić očekuje da dobije mesto u Vladi Srbije, piše "Blic" dodajući da bi on sebe rado video u ulozi ministra bez portfelja.

Kako navodi list, pozivajući se na svoj izvor, Zukorlić smatra i da njegovi najbliži ljudi treba da dobiju funkcije u vlasti poput državnih sekretara u ministarstvima, a njegova očekivanja, kako se navodi, zasnovana su na tome što je na predsedničkim izborima podržao kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SNS Aleksandra Vučića.

"Blic" piše i da Zukorliću nije važan resor, ali da je procenio da bi mogao da dobije poziciju ministra bez portfelja i smatra, kako navodi izvor, da "mu to sleduje i ne skriva tu nameru".

Izvor "Blica", međutim, objašnjava da je Zukorlićeva zvanična podrška Vučiću stigla među poslednjima, jer je do poslednjeg trenutka "vagao" da li i sam da se kandiduje i da je to zavisilo od toga da li će se kandidovati i Sulejman Ugljanin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.