Koci: Ljuštaku i Mustafa u nedelju lete u Hag

Izvor: B92, 12.Jan.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koci: Ljuštaku i Mustafa u nedelju lete u Hag

Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa, sutra će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine "OVK".

Advokat Arijanit Koci potvrdio je za sajt prištinske "Koha" da će oni redovnom linijom otputovati u Hag.

"Sutra ću zajedno sa svojim klijentima, Samijem Ljuštakom i Rustemom Mustafom otputovati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Hag. Odletećemo redovnom linijom, a ne privatnom kako je ranije objavljeno", rekao je Koci.

Prištinski advokat Tom Gaši, čija kancelarija brani nekadašnjeg šefa glavnog štaba "OVK" Sulejmana Seljimija, izjavio je ranije za RTS da će u prvoj grupi, koja bi trebalo 14. januara da da izjave pred Specijalnim sudom, odnosno u kancelariji specijalnog tužioca, biti Rustem Mustafa, zvani Remi, i Sami Ljuštaku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADVOKAT OTKRIO: Dvojica ZLOČINACA OVK sutra LETE u Hag, hoće li PRAVDA NAPOKON STIĆI KOLJAČE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019

Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa, sutra će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine "OVK"....Advokat Arijanit Koci potvrdio je za sajt prištinske "Koha" da će oni redovnom linijom otputovati u Hag...- Sutra ću zajedno sa svojim klijentima,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.