Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024, 13:53

Koalicija NADA neće podržati Anu Brnabić

Šef poslaničke grupe koalicija NADA Miloš Jovanović izjavio je da je laž da je neko u Skupštini Srbije udario pripadnika MUP-a, kao što ni, kako je rekao, juče niko nije nasrnuo na poslanike vladajuće koalicije. Jovanović je na sednici Skupštine Srbije zapitao zašto je u sali prisutan kordon policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jovanović (NDSS): Ovo se nije desilo ni kod Gadafija

Izvor: Danas, 19.Mar.2024

Miloš Jovanović, šef poslaničke grupe Nove DSS negirao je da je bilo ko udario policajca danas u parlamentu, kao što nije tačno da je bilo ko juće vređao ljude sa KiM u vreme minuta ćutanja. On je optužio Radenovića da je kriv za incidente u parlamentu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.