Izvor: Deutsche Welle, 10.Maj.2011, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ključ za hapšenje Mladića je u Beogradu

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc danas i sutra boravi u poseti Beogradu. Uoči podnošenja izveštaja Savetu bezbednosti UN, Bramerc će sa srpskim zvaničnicima razmotriti saradnju Srbije sa Tribunalom.

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bramerc radno u Beogradu

Izvor: Mondo, 10.Maj.2011

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc u dvodnevnoj poseti Beogradu, pred podnošenje izveštaja Savetu bezbednosti UN u junu, sa srpskim zvaničnicima razmatra saradnju Srbije sa Tribunalom.

Nastavak na Mondo...

Ignjatović: Bramerc nezadovoljan saradnjom

Izvor: Blic, 11.Maj.2011, 12:10

Glavni haški tužilac Serž Bramerc nije nezadovoljan saradnjom sa Srbijom, jer nema rezulultata po pitanju preostala dva haška bjegunca Mladića i Gorana Hadžića, izjavio je Dušan Ignjatović, direktor Kancelarije za saradnju Srbije sa Haškim tribunalom..."Nikome se to ne dopada, ali to ne znači...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.