Kfor blokirao sve puteve ka Zubinom potoku

Izvor: Kurir, 16.Jun.2012, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor blokirao sve puteve ka Zubinom potoku

U toku je akcija onesposobljavanja alternativnog putnog pravca preko sela Banje

ZUBIN POTOK - Vojnici Kfora jutros su blokirali sve putne pravce koji vode prema Zubinom potoku i administrativnom prelazu Brnjak na severu Kosova.

U toku je akcija onesposobljavanja alternativnog putnog pravca preko sela Banje koji su Srbi iz Ibarskog kolašina koristili od izbijanja krize prošlog leta kako bi dolazili ili odlazili na sever Kosova.

Alternativni putni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pravac preko ovog sela bio je dugačak oko tri kilometra i zaobilazio je jedan od dva zvanična prelaza na severu pokrajine, Brnjak.

Magistralni putni pravac Kosovska Mitrovica-Ribariće u mestu Zupče od 8 sati je blokiran, a italijanski vojnici Kfora nisu dozvolili novinaru da tuda prođe.

Kfor je blokirao i putni pravac Zvečan-Zubin potok na punktu u Jagnjenica, a na obe lokacije vojnici su razvukli bodljikavu žicu i preprečili oklopna vozila.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.