Katarina Radivojević: Obezbeđenje me je šutiralo

Izvor: S media, 14.Jun.2010, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević: Obezbeđenje me je šutiralo

Glumica Katarina Radivojević podnela je prijavu policiji protiv radnika obezbeđenja restorana Klub književnika u centru Beograda jer ju je, kako tvrdi, u nedelju uveče šutirao i vređao dok je napuštala lokal u kojem je prethodno razbila nekoliko čaša.

Katarina Radivojević bila je preksinoć u poznatom restoranu u društvu prijatelja.

- U Klubu je bilo organizovano veče u belom i bilo je oko 300 gostiju. Atmosfera je bila odlična, a i za Katarininim stolom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je bilo veselo. Polomila je nekoliko čaša, a jedna od njih pala je blizu jedne devojke. Poslednje što sam video je kako odlazi iz lokala prema kapiji, a u njenoj pratnji su bili ljudi iz obezbeđenja - priča jedan od gostiju restorana.

Poznata glumica priznaje da se zanela i razbila čašu ili dve, ali tvrdi da je reakcija jednog od radnika obezbeđenja bila neverovatna.

„Glumicu niko nije napao“

Elizabeta Milošević, direktorka Kluba književnika, navodi za „Blic“ da niko od radnika obezbeđenja nije fizički napao niti vređao Katarinu Radivojević.

- Njene tvrdnje nisu istinite. Obezbeđenje ju je samo upozorilo na neprimereno ponašanje, a zatim je ispratilo do izlaza. Nikakvog šutiranja niti verbalnog sukoba nije bilo. To su utvrdili i policajci - tvrdi Elizabeta Milošević.

P.Z.Veličković

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.