Karamarko kritikuje Milanovića

Izvor: Akter, 28.Dec.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamarko kritikuje Milanovića

Predsednik HDZ-a Tomislav Karamarko će najverovatnije biti zamenik premijera Tihomira Oreškovića

Upitan da li će biti zamenik Oreškovića, Karamarko je novinarima nakon konstitutivne sednice Sabora, kratko rekao: "Nešto tako".

Lider koalicije Domoljubna Hrvatska je, inače, oštro kritikovao odlazećeg premijera Zorana Milanovića, koji je ranije danas rekao da je zabrinut izborom nove vladajuće većine u Hrvatskm saboru jer smatra da su na vlast došli ljudi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << kriminalo-špijunske i proustaške koalicije.

Postoje neke stvari koje u životu ne možemo birati, rekao je Milanović novinarima nakon konstituisanja parlamenta i dodao da je ova vlast izbor nezavisne liste Most i sa tim izborom će, kako je rekao, Most morati da živi.

Karamarko je Milanovićevu ocenio neprimerenom istakavši da "ne bi trebalo da prosipa svoje frustracije", javila je Hina.

"Kad se gubi, to treba raditi na dostojanstven način, tako da ne vređaš političke oponente", rekao je Karamarko novinarima.

Karamarko, naime, smatra da su nezavisna lista Mosta i HDZ ušli u jedan, kako je rekao, oblik saradnje, izabran je i predsednik Sabora i zato Milanović ne bi trebalo da na takav način prosipa svoje frustracije po političkom životu Hrvatske.

"To nije govor koji je primeren hrvatskom političkom životu", rekao je Karamarko uz napomenu da mu je to "neobično na ovaj dan, kada bi trebalo da čestitaju jedan drugom".

On je rekao da je pred njima borba sa pravim problemima i da ovo nije način za razračunavanje.

Karamarko je najavio da će već ove sedmice s predsednikom Mosta Božom Petrovim razgovarati o sastavljanju nove lade, u kojoj će, kako je rekao, verovatno i lično sedeti.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HR: Karamarko najverovatnije zamenik premijera

Izvor: B92, 28.Dec.2015

Zagreb -- Predsednik HDZ-a Tomislav Karamarko će najverovatnije biti zamenik premijera Tihomira Oreškovića...Upitan da li će biti zamenik Oreškovića, Karamarko je novinarima nakon konstitutivne sednice Sabora, kratko rekao: 'Nešto tako''...Lider koalicije Domoljubna Hrvatska je, inače, oštro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.