Kancelarija za prijem pritužbi gradjana u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kancelarija za prijem pritužbi gradjana u Beogradu

BEOGRAD, 8. maja 2012. (Beta) - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić otvoriće u utorak u Beogradu prijemnu kancelariju u kojoj će gradjani moći lično da podnesu pritužbe.

BEOGRAD, 8. maja 2012. (Beta) - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić otvoriće u utorak u Beogradu prijemnu kancelariju u kojoj će gradjani moći lično da podnesu pritužbe.U toj kancelariji gradjani će moći i da dobiju više informacija o mogućnostima pokretanja postupka mirenja ili sudskog postupka.Poverenik za zaštitu ravnopravnosti je nezavisan, samostalan i specijalizovan državni organ formiran na osnovu Zakona o zabrani diskriminacije iz 2009. godine.Prva poverenica za zaštitu ravnopravnosti, Nevena Petrušić, izabrana je 5. maja 2010. godine.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.