Kampanja DSS zasnovana na 6 tačaka

Izvor: B92, 22.Avg.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kampanja DSS zasnovana na 6 tačaka

Beograd -- Demokratska stranka Srbije će na narednim izborima nastupiti samostalno, a njena kampanja biće zasnovana na šest ciljeva, najavljeno je iz te partije.

Potpredsednik DSS Miloš Jovanović kaže da su ciljevi stranke razvoj zemlje i podizanje privrede, uspostavljanje nacionalnog jedinstva i poštovanje Ustava, saradnja Srbije sa drugim državama na ravnopravnim osnovama i obostranom interesu, poštovanje vojne neutralnosti, jače povezivanje Srbije i Republike Srpske i jačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodičnih i tradicionalnih vrednosti.

Jovanović je to rekao otvarajući Letnju školu demokratije i političkih veština na Vlasini organizovanu za mlade lidere, koji će biti nosioci kampanje DSS.

DSS je na prethodnim parlamentarnim izborima održanim u proleće 2008. godine nastupila sa Novom Srbijom (NS), koja sada sarađuje sa Srpskom naprednom strankom.

DSS sa SNS-om ima dogovor o nenapadanju tokom kampanje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DSS će nastupiti samostalno na izborima

Izvor: EMportal, 22.Avg.2011

Demokratska stranka Srbije (DSS) će na narednim izborima nastupiti samostalno, a njena kampanja biće zasnovana na šest ciljeva, najavljeno je danas iz te partije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.