Kamion naleteo na automobil Velimira Ilića

Izvor: NaDlanu.com, 14.Mar.2012, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion naleteo na automobil Velimira Ilića

Kamion naleteo na službeni automobil Velimira Ilića, koji se "pukom slučajnošću u tom trenutku nije u njemu nalazio", saopštila je pres služba Nove Srbije .

Nova Srbija (NS) saopštila je da je danas u 10:45 časova, na benzinskoj pumpi u ulici Dimitrija Tucovića 23 u Beogradu, pokušan još jedan atentat na njenog lidera Velimira Ilića, jer je kamion udario u njegov službeni automobil, u kome se, "pukom slučajnošću, Ilić u tom trenutku nije nalazio".Službeni automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << predsednika NS potpuno je uništen, a vozač Robert Gambarjan je povređen, navodi se u saopštenju.Prema oceni NS, napad nije slučajan, "već strogo izrežiran, kao i svi prethodni"."Potpuno je neshvatljivo da i pored svih uopzorenja iz NS, niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio", upozorava NS.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.