Kalanović: Zauzeću se da jug Srbije dobije dodatna sredstva

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalanović: Zauzeću se da jug Srbije dobije dodatna sredstva

Na jugu Srbije problem nezaposlenosti je veći nego u drugim delovima Srbije, izjavila je danas potpredsednica Vlade Verica Kalanović i najavila da će se zauzeti da opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa od Nacionalne službe za zapošljavanje dobiju dodatna sredstva za otvaranje novih radnih mesta.

Smatram da treba, bez obzira na nacionalnu pripadnost, otvarati nova radna mesta i povećavati plate, rekla je Kalanovićeva novinarima, posle sastanka sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << opština Bujanovac i Medveđa, na kojem se razgovaralo o podsticanju poslovanja preduzeća tog kraja.

Potpredsednica Vlade zadužena za privredni i regionalni razvoj rekla je da privrednici u toj opštini imaju brojne probleme, jer nemaju rešeno pitanje imovine odnosno njihove radnje nisu legalizovane.

Kalanović:Smanjićemo sivu ekonomiju (VIDEO)

URS: 30.000 potpisa za decentralizaciju Srbije (VIDEO)

Patrijarh primio Dinkića

Ona je istakla da će učiniti sve da se ti problemi reše i da dobiju ravnopravan status u konkurisanju za povoljna sredstva u republičkim fondovima, kako bi mogli da povećaju proizvodnju i broj zaposlenih.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.