Izvor: B92, 30.Avg.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KPS nije uzeo izjavu od pretučenog

Kosovska Mitrovica -- Portparol KPS-a za sever Kosova Arben Beka rekao da KPS još nije uzeo izjavu od Srbina koji je juče pretučen.

Beka je rekao da je u petak oko 20 časova i 15 minuta patrola KPS pronašla povređenu osobu i odvezla je u bolnicu. Dvadesetak metara od mesta gde je pronađen tridesetjednogodišnji Dejan Savić nalazio se njegov motocikl. On je zadobio teške povrede i nalazi se u bolnici u severnoj Mitrovici.

"Nisu pronašli tragove saobraćajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udesa, ali čekamo da se njegovo stanje poboljša, da bismo mu uzeli izjave. Lekari kažu da je teško povređen, ali da je van životne opasnosti. On je rekao doktorima da su ga tukla dva do tri Albanaca. Kada njegovo zdravstveno stanje bude bolje, policija će uzeti izjavu", rekao je Beka.

Savić je zadobio povrede glave i po telu, a lekari tvrde da je zadobio potres mozga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krvnici!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2008, 06:37

KOSOVSKA MITROVICA - Dejan Savić iz Kosovske Mitrovice zadobio je teške telesne povrede pošto ga je u petak uveče, oko 21 sat, u naselju Bošnjačka mahala napala grupa Albanaca i žestoko pretukla. Na samo pedesetak metara od Istočnog mosta napadači su u mrklom mraku, sačekali Savića i zatim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.