Jusufspahić ambasador Srbije u Saudijskoj Arabiji

Izvor: Akter, 20.Nov.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jusufspahić ambasador Srbije u Saudijskoj Arabiji

Muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić postavljen je za ambasadora Srbije u Saudijskoj Arabiji, a Slobodan Marinković za ambasadora u Indoneziji, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku"

Ukaze o postavljenju dvojice ambasadora predsednik Srbije Tomislav Nikolić doneo je 16. novembra.

U "Službenom glasniku" objavljeno je i rešenje Vlade o otvaranju konzulata Tajlanda u Srbiji, na čelu sa počasnim konzulom sa sedištem u Beogradu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muftija Jusufspahić novi ambasador u S. Arabiji

Izvor: B92, 20.Nov.2015

Muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić postavljen je za ambasadora Srbije u Saudijskoj Arabiji, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku"...Osim toga, navodi se i da će Slobodan Marinković biti novi ambasador u Indoneziji..Ukaze o postavljenju dvojice ambasadora predsednik Srbije Tomislav Nikolić...

Nastavak na B92...

POTVRĐENO: Muhamed Jusufspahić ambasador Srbije u Saudijskoj Arabiji

Izvor: Kurir, 20.Nov.2015

BEOGRAD - Muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić postavljen je za ambasadora Srbije u Saudijskoj Arabiji, a Slobodan Marinković za ambasadora u Indoneziji, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku"...Ukaze o postavljenju dvojice ambasadora predsednik Srbije Tomislav Nikolić doneo je 16. novembra...U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.