Jugović: Ako je levičar, zašto ne osudi pljačku

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jugović: Ako je levičar, zašto ne osudi pljačku

Direktor Pokreta socijalista Bratislav Jugović pitao je danas potpredsednika DS Borislava Stefanovića zašto ne osudi "pljačkaske privatizacije koje su sprovodili njegovi drugovi", ako mu je stalo do ideja levice.

"Pljačkaškim privatizacijama narušen je ekonomski integritet Srbije koju su stvarali bolji od nas. Onaj ko je tada ćutao, žutoj bandi se nije suprotstavio. Nije li Borko tada bio član žute bande", naveo je Jugović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Navodeći da se levičar ne postaje preko noći, Jugović je upitao sociologa Jovu Bakića i Stefanovića zašto, ako im je već stalo do ideja levice, ne osude pljačkaske privatizacije koje su "sprovodili njihovi drugovi, a koje su razorile Srbiju više nego NATO bombe".

Stefanović je ranije najavio da će do kraja sedmice stranci predati novi program na kojem radi i još dva strateška dokumenta koja takođe piše u konsultaciji sa nekoliko stručnjaka, koji su nestranačke ličnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.