Jovanović: Insistirati na smeni Miše Vacića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Insistirati na smeni Miše Vacića

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je pojava bivšeg lidera ekstremne desničarske organizacije SNP 1389, Miše Vacića u državnim institucijama kompromitacija za čitavu zemlju i da je potrebno insistirati na njegovoj smeni.

"Siledžijama nikada nije mesto u politici, pa stoga insistiramo na smeni Miše Vacića, bez obzira da li se on nalazi formalno u džepu direktora Kancelarije za KiM (Marka) Đurića, ili na nekom drugom mestu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Jovanović novinarima u skupštini.

On je ocenio da dolazak Vacića u tu kancelariju ne doprinosi normalizaciji odnosa sa kosovskim Albancima, nego je to poruka koja će te odnose radikalizovati.

Jovanović je kazao i da je izbor Miše Vacića možda manevar kojim vlast pokušava da dokaže da se nije promenila i dodao da je to manevar koji ima previsoku cenu.

"Ja mislim da ta vrsta manevra ima previsoku cenu, zato je jako važno insistirati na smeni tog čoveka i na momentalno pozivanje na odgovornost onog ko je mislio da na takav način može da se odnosi Srbija prema KiM", istakao je Jovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jovanović: Insistirati na smeni Miše Vacića

Izvor: B92, 28.Dec.2016

Beograd -- Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je da je pojava bivšeg lidera 1389, Miše Vacića u državnim institucijama kompromitacija za čitavu zemlju...On je dodao da je potrebno insistirati na njegovoj smeni..."Siledžijama nikada nije mesto u politici, pa stoga insistiramo na smeni Miše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.