Jeremić sutra u Strazburu, prekosutra u Briselu

Izvor: S media, 09.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić sutra u Strazburu, prekosutra u Briselu

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić boraviće sutra u jednodnevnoj poseti Strazburu, gde će učestvovati na sastanku Komiteta ministara Saveta Evrope, najavljeno je iz tog ministarstva.

Tokom boravka u Strazburu, ministar Jeremić sastaće se i sa generalnim sekretarom Saveta Ebrope Terijem Dejvisom.

Jeremić će u četvrtak boraviti u poseti Kraljevini Belgiji, gde će se sastati sa ministrom inostranih poslova Karelom de Guhtom, kao i sa predsednikom Predstavničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << doma Parlamenta Patrikom Devalom.

Tokom boravka u Briselu Jeremić će se, kako je najavljeno, sastati sa komesarom za proširenje Evropske unije Olijem Renom, kao i sa predsednikom Evropskog parlamenta Hansom Peteringom.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.