Jeremić: Vlast poslala huligane na ulice da odvrati građane od protesta

Izvor: Danas, 13.Jul.2020, 19:31

Jeremić: Vlast poslala huligane na ulice da odvrati građane od protesta

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je vlast poslala huligane na proteste sa zadatkom da policiji pruže povod da brutalno pretuče mirne demonstrante, pa je veliki broj građana narednih dana ostao kod svojih kuća, jer ne žele da se izlažu opasnosti da budu ozbiljno povređeni.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jeremić: Vlast poslala huligane na ulice da odvrati gradjane od protesta

Izvor: Beta, 13.Jul.2020

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je vlast poslala huligane na proteste sa zadatkom da policiji pruže povod da brutalno pretuče mirne demonstrante, pa je veliki broj gradjana narednih dana ostao kod svojih kuća, ne želeći da se izlažu opasnosti da budu ozbiljno povredjeni."To...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.