Jeremić: Osnivačka skupština Narodne stranke 22. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Osnivačka skupština Narodne stranke 22. oktobra

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić, najavio je danas da će 22. oktobra biti održana Osnivačka skupština Narodne stranke koja će, kako je naveo, biti stranka političkog centra.

"Narodna stranka će pokušati da premosti neke od podela u našem društvu, pre svega podelu na građansko i nacionalno", kazao je Jeremić za Radio-televiziju Vojvodine u emisiji "Pravi ugao".

Jeremić je naveo da je verovatno da će on biti na čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stranke, ali da će to ipak odlučiti Osnivačka skupština 22. oktobra.

Narodna stranka je, kako je podsetio, nastala kroz ujedinjavanje sa Narodnim pokretom Srbije Miroslava Aleksića, sa kojim su on i njegovi saradnici imali blisku saradnju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.