Jankoviću mali budžet za predizbornu kampanju

Izvor: BKTV News, 24.Dec.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankoviću mali budžet za predizbornu kampanju

Pokret socijalista ocenio je danas da "bahatost Saše Jankovića prema građanima Srbije doseže svoj vrhunac", jer mu je, kako navode, budžet za kancelariju ombudsmana od dva miliona evra "smešan, mali i nedovoljan".

"Iako je Kancelarija ombudsmana jedini organ koji nije sproveo smanjenje broja zaposlenih ili umanjenje plata, iako je plata ombudsmana tri puta veća od premijerske, iako skoro osamdedset posto svog budžeta troši na plate, Jankoviću je budžet od dva miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << evra smešan, mali i nedovoljan", ističe PS u saopštenju.

Zukorlić traži ostavku Saše Jankovića

Ta stranka ocenjuje da je za njegov rad svakako prevelik, ali je možda ipak nedovoljan za njegove političke ambicije da bi postao jedini kandidat DOS-a.

PS dodaje da Jankoviću taj novac verovatno nije dovoljan da plati sve predizborne spotove koje će potpisati kao Zaštitnik građana ili za oglase u novinama koje će davati "pod maskom zaštite ljudskih prava".

"Kada vam je sve malo i kada niste sigurni da ste jedini kandidat DOS-a, onda vam je ružna slika u novinama najveća briga", ukazao je PS.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.