Jaka kiša poplavila ulice u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2022, 18:56

Jaka kiša poplavila ulice u Zrenjaninu

Nekoliko prometnih raskrsnica u Zrenjaninu poplavljeno je večeras nakon kratkotrajnog nevremena sa kišom i povremenim gradom.

Saobraćaj se na raskrsnici u ulici Cara Dušana, u centru grada obavljao usporeno, a zbog grada koji je padao, pojedini vozači su zaustavljali svoja vozila i čekali da nevreme prođe.

Prema podacima Hidrometeorološke stanice, nevreme je u Zrenjaninu trajalo petnaestak minuta, prenosi RTS.

Meteo stanice prognozno-izveštajne službe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << registrovale su oko 10 litara kiše po kvadratnom metru u okolini Zrenjanina. Slično je bilo i u opštini Žitište.

Prethodno je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio  upozorenje u kojem se navodi da će se jaka konvektivna oblačnost, koja na području Bačke uslovljava intenzivne pljuskove sa grmljavinom, kratkotrajnu pojavu grada i jak vetar, premeštati ka severnom i srednjem Banatu.

Jaka kiša oko 18 časova zahvatila je Novi Sad.

Sliku o gradu u Rumenki poslala nam je Angela Pap.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.