Jahorina: Jedna osoba poginula na sankama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jahorina: Jedna osoba poginula na sankama

Velika brzina i nestručno rukovanje motornim sankama najverovatnije su izazvali današnju nesreću na Jahorini, u kojoj je jedna osoba poginula, a druga teško povređena, prvi su rezultati policijske istrage.

Portparolka Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je da će motorne sanke, koje su vozili nastradali, biti upućene na veštačenje.

Dve osobe su nastradale danas oko 12.20 na skijalištu na Jahorini, kada su motornim sankama udarili u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << betonski zid.

Iz bolnice Koševo ranije danas je saopšteno da je H. E. (1973) primljen u izuzetno teškom stanju i da je preminuo, dok je S. I. (1996) zadobio teške povrede glave i grudnog koša i životno je ugrožen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nesreća na dijelu staze nepredviđenom za sanke

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2015, 14:43

SARAJEVO - Nesreća na Jahorini, u kojoj je juče jedno lice poginulo, a jedno povrijeđeno, dogodila se na dijelu staze koji nije predviđen za vožnju motornim sankama, rečeno je danas Srni u Olimpijskom centru "Jahorina"...U Olimpijskom centru "Jahorina" kažu da su prethodnog dana ova lica upozorena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.