Jadranka Šešelj: Oporezovaćemo tajkune

Izvor: Kurir, 26.Apr.2012, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka Šešelj: Oporezovaćemo tajkune

Ukoliko bude u prilici da uđe u vlast, SRS će oporezovati tajkunske kompanije, a ta sredstva usmeriti ka najugroženijim slojevima stanovništva

BEOGRAD - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Jadranka Šešelj najavila je danas da će ta stranka, ukoliko bude u prilici da uđe u vlast, oporezovati tajkunske kompanije, a tako dobijena sredstva usmeriti ka najugroženijim slojevima stanovništva.

"Jedino sprovođenjem programa Srpske radikalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stranke na republičkom nivou može da dođe do socijalnog i ekonomskog oporavka Srbije, jer samo mi brinemo o običnom čoveku koji je obespravljen", rekla je Šešeljeva, a prenosi SRS.

Jadranka Šešelj je naglasila da će SRS budžetska sredstva namenjena za evropske integracije usmeriti ka socijalno ugroženim građanima, zdravstvu i obrazovanju. "Iniciraćemo programe javnih radova kao jedan od vidova zapošljavanja", istakla je ona.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.