Izvor: B92, 18.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršni odbor SPO podržao Draškovića

Beograd -- Izvršni odbor Srpskog pokreta obnove podržao je politiku predsednika stranke Vuka Draškovića.

U saopštenju ovog tela, kaže se da se Drašković zalaže za uklanjanje svih prepreka na putu ka evropskim integracijama, "demontiranju Miloševićevih službi bezbednosti i borbi protiv promovisanja u nacionalne heroje zločinaca sa Ibarske magistrale, ubica Ivana Stambolića, Slavka Ćuruvije i Zorana Đinđića".

Izvršni odbor je na sinoćnoj sednici zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Draškovića da hitno zakaže vanrednu sednicu Glavnog odbora na kojoj bi trebalo da se raspravlja o tome koji članovi nisu poštovali odluke sa sastanka Glavnog odbora od 7. novembra.

Takođe, treba da se utvrdi tačnost navoda iz pisma poslanika SPO koji je juče objavio dnevnik "Kurir", i da se "u skladu sa tim donesu odgovarajuće odluke".

Maslo državne bezbednosti

Član Predsedništva SPO-a Novica Radosavljević je kazao da napadi na predsednika ove stranke Vuka Draškovića dolaze od državne bezbednosti i da ce poslanici SPO-a, koji su optužili predsednika SPO-a, već na prvoj sednici Glavnog odbora biti isključeni iz stranke.

''Podla je optužba na račun predsednika stranke o navodnoj proneveri novca. Kada god SPO krene na državnuu bezbednost ona aktivira krtice u stranci. Ovo je maslo državne bezbednosti, u ostalom doakaćemo mi drzavnoj bezbednosti kao što smo srušili Slobodana Miloševića. Kada god zmija hoće da pogine ona sama izađe napolje'', rekao je Radosavljević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.