Izvor: B92, 31.Avg.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvestioci SE kod Ljajića - tema Hag

Beograd -- Izvestioci Odbora Parlamentarne skupštine SE za praćenje obaveza zemalja članica razgovarali su sa Rasimom Ljajićem.

Glavna tema razgovora Miloša Budina i Jonasa Čekuolisa u utorak su u Beogradu, sa ministrom za ljudska i manjinska prava SCG Rasimom Ljajićem, bila je saradnja sa Haškim tribunalom. Ljajić je naglasio spremnost SCG da izvrši sve preuzete medjunarodne obaveze i upoznao izvestioce SE sa merama koje se preduzimaju kako bi se utvrdilo da li je general >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ratko Mladić u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo za ljudska i manjinska prava.

Lajić je, tadkoje, izrazio očekivanje da će za nekoliko dana biti jasnija situacija u vezi sa slučajem Gorana Hadžića, dodaje se u saopštenju.

Izvestioci Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, koji od juče borave u višednevnoj poseti SCG susrešće se do 3. septembra sa najvišim zvaničnicima državne zajednice i obe članice, u Beogradu i Podgorici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.