Izvor: B92, 30.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izručenje Mladića nije oročeno"

Beograd -- Rasim Ljajić rekao da glavna tužiteljka Karla del Ponte nije dobila obećanje da će Ratko Mladić biti predat Hagu do kraja 2007.

Predsednik Saveta za saradnju s Haškim tribunalom je rekao da je u petak razgovarao s predstavnicima Tribunala povodom takve izjave Karle del Ponte moskovskom dnevniku 'Komersant', ali da mu je rečeno da "njene reči nisu tačno prenete".

"Dobio sam uveravanje iz Tribunala da ona nikad nije izjavila da je u Beogradu dobila obećanje da će Mladić biti izručen do kraja godine, već da je kazala da se lično nada da će to biti učinjeno u tom roku", rekao je Ljajić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.