Izraelski ministar sutra stiže u posetu Srbiji

Izvor: S media, 15.Sep.2009, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelski ministar sutra stiže u posetu Srbiji

Zamenik izraelskog premijera i ministar spoljnih poslova Avigdor Liberman otputovao je u trodnevnu posetu zemljama Balkana, u okviru koje će sutra posetiti Srbiju.

Liberman će se u Beogradu, kako navodi izraelsko ministarstvo, sastati s predsednikom Srbije Borisom Tadićom, premijerom Mirkom Cvetkovićem i ministrima spoljnih poslova i odbrane Vukom Jeremićem i Draganom Šutanovcem.

Tom prilikom, ministri Liberman i Jeremić trebalo bi da potpišu sporazum o ukidanju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << viza, ističe se u saopštenju.

Liberman će danas boraviti u Hrvatskoj, a u četvrtak u Crnoj Gori, i to je prva poseta jednog šefa izraelske diplomatije, od kako su te zemlje postale nezavisne.

"Balkanskim zemljama, kao i afričkim i južnoameričkim državama, koje sam nedavno posetio, nije posvećena adekvatna pažnju u prošlosti. Moja poseta regionu ima za cilj da ojača bilateralne odnose izmedju zemalja i da podstakne i razvije ekonomske veze koje će doprineti medjunarodnom položaju Izraela", kazao je on.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.