Izmenjena Uredba o otkupu stanova

Izvor: B92, Beta, 20.Avg.2009, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjena Uredba o otkupu stanova

Beograd -- Vlada Srbije usvojila je izmene Uredbe o rešavanju stambenih potreba državnih službenika, kojima su ukinuti članovi koji se odnose na mogućnost otkupa stanova.

Usvojen je i Zaključak kojim se zadužuje Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja da predloži novi način rešavanja stambenih potreba izabranih, postavljenih i zaposlenih lica kod korisnika sredstava u državnoj svojini.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o odbrani, Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o Vojsci Srbije, kao i Predlog zakona o potvrđivanju protokola iz 2005. godine na konvenciju o suzbijanju nezakonitih radnji uperenih protiv bezbednosti pomorske plovidbe.

Vlada je danas usvojila i Odluku o raspuštanju Skupštine opštine Odžaci i o obrazovanju privremenog organa opštine Odžaci, a doneto je i rešenje o imenovanju predsednika i članova Privremenog organa opštine Odžaci.

Na sednici je usvojen i Zaključak o prihvatanju informacije o potrebi sprovođenja mera neophodnih za pokretanje proizvodnje u akcionarskom društvu HIP Petrohemija Pančevo, navodi se u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.