Izvor: Danas, 24.Maj.2022, 22:04

Izjava Milanovića daleko od poruke evopskog lidera, pri čistoj svesti

„Retorika između Hrvatske i Srbije ovih dana je podignuta na nivo na kome ne bi trebala biti, naročito ne u pitanjima koja su značajna za ceo region, kao što je odgovornost za zločine devedesetih. Jasna je poruka da se predsednik Hrvatske mora povući i prestati sa pritiscima na tužilaštvo u Beogradu, koje je pokrenulo postupak protiv četvorice hrvatskih pilota, koji se optužuju da su tokom hrvatske vojno-policijske akcije Oluja u avgustu 1995. naredili avionsko raketiranje kolone izbeglica „, kaže za Danas pravnik, Milan Antonijević.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Biserko: Odlazak Srba iz Hrvatske podstaknut iz Beograda

Izvor: Danas, 24.Maj.2022

Varnice na relaciji Srbija - Hrvatska traju u kontinuitetu poslednjih deset godina. Stalno je u pitanju neraščišćena prošlost, pre svega zbog onoga što se desilo devedesetih godina”, kaže za Danas Sonja Biserko, predsednica Helsinškog odbora, komentarišući oštre poruke na relaciji Hratska...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.