Izbor nove Vlade RS 12. marta

Izvor: Vostok.rs, 08.Mar.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor nove Vlade RS 12. marta

08.03.2013. -

Posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske, na kojoj će mandatarka za sastav nove Vlade Željka Cvijanović izložiti ekspoze i predložiti ministre, biće održana 12. marta u Banjoj Luci. Ovu odluku danas je doneo Kolegijum parlamenta RS, potvrdio je potpredsednik Skupštine Predrag Gluhaković u izjavi novinarima. Mandatarka i danas sprovodi konsultacije s predstavnicima socijalnih partnera, preneli su banjalučki mediji.

Izvor: Glas Rusije, © Kollaž: «Golos Rossii»    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Japan pozdravlja odluku SB UN

Izvor: Vostok.rs, 08.Mar.2013

08.03.2013. -..Premijer Japana Šinzo Abe je u petak pozdravio donošenje rezolucije o Severnoj Koreji u SB UN, kojom se sankcije protiv te zemlje zaoštravaju, rekavši da će se Tokio efikasno pridržavati rezolucije. „Odlučno pozivamo DNRK da nikad ne učestvuje u provokacijama“, rekao je premijer...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.