Izvor: B92, 27.Apr.2009, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz sobe za dokaze ukradena droga

Priština -- Iz sobe za čuvanje materijalnih dokaza kosovske policije u Prištini tokom vikenda ukradeno je više kilograma oduzete droge, prenose kosovski mediji.

Portparol Kosovske policije Arber Beka izjavio je za dnevnik "Zeri" da će, nakon pregleda i istražnih radnji, biti utvrđeno šta od dokaza koji su bili u toj prostoriji nedostaje.

On nije mogao ni da potvrdi ni da demantuje da je droga bila cilj kradljivaca koji su u noći između petka i subote provalili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovu sobu.

"Zeri" piše da je veoma simptomatično da su kradljivci među brojnim dokazima bez velike muke pronašli drogu i ukrali je.

Policija je saopštila da istragu vodi u nekoliko pravaca, uključujući i unutrašnju kontrolu zbog mogućnosti da je neko od pripadnika Kosovske policije pomagao kradljivcima u izvršenju krivičnog dela.

Prema nezvaničnim informacijama koje list prenosi, kradljivci su do sobe koja je na petom spratu zgrade administracije došli preko požarnih stepenica koje se nalaze na strani zgrade okrenute prema veoma prometnoj ulici Luan Haradinaj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.