Ivica Dačić: Glasanjem za sebe glasate za mene

Izvor: BKTV News, 12.Apr.2012, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić: Glasanjem za sebe glasate za mene

Kandidat za predsednika Srbije koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić pozvao je građane Sremske Mitrovice da glasaju za sebe, uveren da će tako glasati za njega.
'Ovih dana uništavaju naše bilborde u Beogradu. Ako smo minorni, zašto nas se plaše i što ne uništavaju bilborde Tadića i Nikolića? Oni misle da će podeliti vlast u Srbiji, ali moram da ponovim ono što je Milošević rekao - &malo morgen' ', rekao je Dačić na predizbornom skupu u Hali sportova 'Pinki' u Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Mitrovici.
Dačić se i ovog puta osvrnuo na kritike koje je dobio kada je zabranio održavanje Parade ponosa u Beogradu prošle godine i dodao da je to isto učinila ove godine Mađarska, koja je članica Evropske unije.
Lider socijalista ukazao je da je SPS za ulazak Srbije u EU, ali samo ako je to u interesu njenog naroda i nje same.
Dačić, koji je i ministar unutrašnjih poslova, rekao je da će, ako neko napadne Srbe na Kosovu, dobiti odgovor Srbije.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.