Ivan Marković da plati otporašu

Izvor: B92, 01.Apr.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Marković da plati otporašu

Beograd -- Nekadašnji sekretar direkcije JUL-a Ivan Marković, odlukom suda koja je konačna, platiće 120.000 dinara članu Otpora iz Požarevca Nebojši Sokoloviću.

Naime, presudom Vrhovnog kasacionog suda potvrđena je presuda Opštinskog suda u Požarevcu koji je postupao po Sokolovićevoj tužbi za povredu ugleda i časti.

Sokolović je Markovića tužio zbog izjave na konferenciji za novinare JUL-a koja je usledila nakon napada Marka Miloševića na članove Otpora 2. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maja 2000. godine.

Marković je u svojstvu sekretara direkcije JUL-a u Požarevcu, Sokolovića i druge članove Otpora nazvao grupom huligana i delinkvenata, a Otpor "Hitler-jugend militantnom organizacijom koju finansira Amerika".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Marković osuđen da plati 120.000 dinara članu Otpora

Izvor: Blic, 01.Apr.2011

POŽAREVAC - Nekadašnji funkcioner Jugoslovenske levice (JUL) Ivan Marković konačnom odlukom suda moraće da plati 120.000 dinara članu Otpora iz Požarevca Nebojši Sokoloviću. ..Osnovni sud u Požarevcu saopštio je danas da je presudom Vrhovnog kasacionog suda (VKS) od 17.februara potvrđena...

Nastavak na Blic...

IVAN MARKOVIĆ PLAĆA ODŠTETU OTPORAŠU

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011

BEOGRAD- Nekadašnji sekretar direkcije JUL-a Ivan Marković, odlukom suda koja je konačna, platiće 120.000 dinara članu Otpora iz Požarevca Nebojši Sokoloviću,objavila je televizija B 92..BEOGRAD- Nekadašnji sekretar direkcije JUL-a Ivan Marković, odlukom suda koja je konačna, platiće 120.000...

Nastavak na Kurir...

Ivan Marković mora da plati odštetu Otporašu

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2011, 07:07

Beograd- Nekadašnji sekretar direkcije JUL-a Ivan Marković, odlukom suda koja je konačna, platiće 120.000 dinara članu Otpora iz Požarevca Nebojši Sokoloviću,objavila je televizija B 92...Naime, presudom Vrhovnog kasacionog suda potvrđena je presuda Opštinskog suda u Požarevcu koji je postupao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.