Italija zabranila dolaske iz Srbije i Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 12:32

Italija zabranila dolaske iz Srbije i Crne Gore

Italija je zabranila ulazak na svoju teritoriju iz Srbije i Crne Gore, dodavši te dve države listi zemalja koje spadaju u rizične zbog epidemioloških podataka.

"Potpisao sam naredbu da Srbija, Crna Gora i Kosovo budu dodati na listu rizičnih zemalja. Ulazak i tranzit za one koji su boravili tokom poslednjih 14 dana na tim teritorijama je zabranjen", naveo je ministar zdravlja Italije Roberto Speranca na Fejsbuku.

Speranca je naveo da se svet suočava sa "najtežom fazom" pandemije i da je potreban maksimalan oprez.

Italija je prethodno zabranila dolaske iz 13 zemalja, među kojima su BiH i Severna Makedonija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Italija zabranila ulazak putnicima iz Srbije

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020

Italija je zabranila ulazak na svoju teritoriju putnika iz Srbije i Crne Gore, dodavši ove dve države listi zemalja koje spadaju u rizične zbog epidemiološke situacije..."Potpisao sam naredbu da Srbija, Crna Gora i Kosovo budu dodati na listu rizičnih zemalja. Ulazak i tranzit za one koji su boravili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.