Inspektori kontrolisali poštovanje radnog vremena u 92 ugostiteljska objekata

Izvor: Danas, 27.Dec.2020, 13:13

Inspektori kontrolisali poštovanje radnog vremena u 92 ugostiteljska objekata

Turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove kontrolisali su u subotu uveče poštovanje radnog vremena u 92 ugostiteljska objekata, a konstatovano je da su tri ugostiteljska objekta prekoračila propisano radno vreme do 20 časova, zbog čega su im napisani prekršajni nalozi, objavi je danas Beoinfo.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Inspekcija posle 20 časova zatekla 87 osoba u jednom lokalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2020

Turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove tokom sinoćne kontrole poštovanja radnog vremena, utvrdili su da su tri ugostiteljska objekta prekoračila propisano radno vreme do 20.00 časova, a u jednom lokalu na Vračaru zatekli su 87 osoba...Kako je saopštio Beoinfo, zbog prekoračenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.