Ilić: Jovanović isključen iz stranke; Jovanović: Nisam obavešten!

Izvor: BKTV News, 26.Jan.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Jovanović isključen iz stranke; Jovanović: Nisam obavešten!

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić, izjavio je danas da je potpredsednik NS Dragan Jovanović isključen iz te stranke, jer se kako je naveo, ponašao suprotnim odlukama Predsedništva i Izvršnog odbora.

Ilić tvrdi da je Jovanović "bio na zadatku da NS nestane sa političke scene i da svi pređu u Srpsku naprednu stranku".

Sa druge strane, potpredsednik Nove Srbije Dragan Jovanović kaže da nema saznanja o tome da je isključen iz stranke.

U izjavi dostavljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Tanjugu, Jovanović kaže i da je iznenađen takvim potezom.

“Nije mi jasno kako je moguće da budem isključen s obzirom na to da sam ja jedan od potpresednika Nove Srbije. Procedura u stranci je jasna, predsednika i potpresednika stranke bira skupština koja ih takođe i razrešava dužnosti”, istakao je Jovanović.

Dodao je da nije obavešten da je skupština stranke održavana ovih dana.

On je takođe rekao da će u republičkom parlamentu nastupati kao nezavisni poslanik i poručio Velimiru Iliću da mu pre svega želi dobro zdravlje, jer mu je to trenutno najpotrebnije.

Nikolić opozvao ambasadora Srbije u Sloveniji

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.