I sutra razmatranje amandmana

Izvor: S media, 27.Dec.2009, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I sutra razmatranje amandmana

Poslanici republičkog parlamenta nastaviće sutra razmatranje amandmana koji su podneti na zakonske predloge koji su na dnevnom redu sedme sednice jesenjeg zasedanja.

Poslanici će sednicu nastaviti razmatranjem podnetih amandmana na nekoliko zakonskih predloga iz oblasti finansija, medju kojima je i predloženi rebalans budžeta za 2009. godinu.

Tu su još predlozi zakona o prometu nepokretnosti, o prestanku važenja Zakona o organizaciji i poslovanju privrednih jedinica >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ustanova za izvršenje krivičnih sankcija, o izmenama i dopunama Zakona o računovodstvu i reviziji, kao i o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za privredne registre.

Sedma sednica jesenjeg zasedanja počela je 21. decembra, na dnevnom redu se nalazi 24 predloga zakona i drugih akata, a u njenom dosadašnjem toku poslanici su u načelu i pojedinostima razmotrili osam zakonskih predloga.

Poslanici su završili raspravu u pojedinostima na predložene zakone o vanrednim situacijama, o zaštiti od požara, o izmenama Zakona o Bezbednosno-informativnoj agenciji, o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika, o izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku, o upravnim sporovima i o prekršajima.

Na dnevnom redu tekuće sednice je i osam predloga odluka o kadrovskim rešenjima iz oblasti pravosudja, lista kandidata za izbor tri člana Saveta Republičke radiodifuzne agencije, kao i predlozi zakona o potvrdjivanju Sporazuma izmedju Vlade Srbije i Vlade Izrael o ukidanju viza i Sporazuma izmedju Srbije i Slovenije o socijalnom osiguranju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici danas nastavljaju razmatranje amandmana

Izvor: Blic, 28.Dec.2009, 12:55

Na počinioce krivičnog dela silovanja trebalo bi primeniti najstrože kaznene mere, pa i uvođenje hemijske kastracije, zaključili su juče poslanici Skupštine Srbije. ..Nada Kolundžija, šefica poslaničke grupe „Za evropsku Srbiju”, rekla je da kazne moraju da budu takve da silovatelje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.