Izvor: Danas, 25.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljadu amandmana na poljoprivredne zakone

Poslanici Skupštine Srbije završili su juče raspravu o amandmanima na Predlog zakona o opštoj bezbednosti proizvoda i na Predlog zakona o elektronskoj trgovini i otpočeli razmatranje amandmana na Predlog zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju, prvom među 15 poljoprivrednih zakona koji se nalaze na dnevnom redu sednice.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kada ćemo prestati da uvozimo škart?

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2009

Razmatranjem amandmana na Predlog zakona o opštoj bezbednosti proizvoda, poslanici Skupštine Srbije nastavili su zasedanje. Na početku sednice šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Dragan Todorović zamerio je Vladi što, kako je naveo, nije dostavila mišljenje na podnete amandmane. Predsednica...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.