Haradinaj: Nisam imao vremena za ZSO

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Nisam imao vremena za ZSO

Prezauzet?!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas da na dnevni red njegove vlade još uvek nije uvrštana tačka o osnivanju Zajednice opština sa srpskom većinom (ZSO), izveštava prištinska "Ekonomija onlajn", prenosi RTK2.

Žestok udarac Srbiji iz Evropske unije: Učiniće sve da takozvano Kosovo dobije OVO ŠTO DUGO TRAŽI!

Navodi se da je, nakon današnjeg sastanka vlade, Haradinaj rekao da ovo pitanje nikada nije bilo na stolu i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da će prvo morati da prouči Sporazum o ZSO.

"Nisam imao vremena da se bavim Zajednicom, niti sam je imao za stolom, niti je bila na dnevnom redu. Zbog toga nisam pokretao to pitanje jer moram prvo da ga proučim", rekao je Haradinaj.

Brnabić: Srbija neće priznati postojanje druge države na sopstvenoj teritoriji

Navodi se da je Haradinaj, na pitanje novinara da prokomentariše posetu severu Kosova, rekao da je tamo išao bez medija.

Haradinaj je, povodom ratifikovanja Sporazuma o demarkaciji, "dobio čestitku od premijera Crne Gore".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.