Haradinaj: Nema dileme, takse ostaju do priznanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Nema dileme, takse ostaju do priznanja

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj ponovio je danas da će takse na robu iz Srbije ostati sve dok Srbija ne prizna Kosovo i naveo da je uslovljavanje dijaloga neprihvatljivo.

Haradinaj je, posle sednice vlade, rekao da oko taksi ne postoji nikakva dilema, prenosi "Zeri".

"Uvođenje taksi je odluka Kosova, izneli smo argumente. Uslovljavanje dijaloga je neprihvatljivo. Ako bismo pravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << listu uslova onda bismo tražili od Srbije izvinjenje za zločine na Kosovu...Takse ostaju do priznanja i kad je to u pitanju više nema dileme", rekao je Haradinaj.

On je, takođe, ponovio da se protivi bilo kakvoj ideji da konačan sporazum sa Srbijom podrazumeva podelu Kosova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HARADINAJ TERA PO SVOM: Nema dileme, takse ostaju do priznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019

Tzv. premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj ponovio je danas da će takse na robu iz Srbije ostati sve dok Srbija ne prizna Kosovo i naveo da je uslovljavanje dijaloga neprihvatljivo...Haradinaj je, posle sednice vlade, rekao da oko taksi ne postoji nikakva dilema, prenosi "Zeri"...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Haradinaj: Nema dileme, takse ostaju dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2019

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj ponovio je da će takse na robu iz Srbije ostati sve dok Srbija ne prizna Kosovo i naveo da je uslovljavanje dijaloga neprihvatljivo Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj ponovio je da će takse...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.