Grenel: Kurti je stalno protiv Amerike

Izvor: Danas, 03.Mar.2021, 17:33

Grenel: Kurti je stalno protiv Amerike

Bivši američki izaslanik za dijalog Ričard Grenel, posle oštrih kritika upućenih u utorak kandidatu za premijera Aljbinu Kurtiju da je oduvek bio antiamerički nastrojen, ponovo je danas na tviteru napisao da će lider Samoopredeljenja biti protiv SAD, bez obzira koja administracija je u Beloj kući, prenosi Kosovo onlajn.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Grenel ne odustaje

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Grenel je danas na Tviteru napisao da će lider Samoopredeljenja biti protiv SAD, bez obzira na to koja administracija je u Beloj kući...Ova poruka dolazi nakon što je bivši američki izaslanik za dijalog Ričard Grenel uputio oštrie kritike kandidatu za premijera Aljbinu Kurtiju, kada je naveo da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.