Gojkovićkin hidžab i militantne blogerke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojkovićkin hidžab i "militantne blogerke"

Gest predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković, koja je prilikom posete Iranu i razgovora sa tamošnjim zvaničnicima nosila hidžab, koji je simbol tradicionalnog odevanja žena islamske veroispovesti, pokrenulo je polemiku na društvenim mrežama i u javnosti o ispravnosti tog postupka.

Na društvenim mrežama se mogu videti mnogobrojne kritike na račun predsednice srpskog parlamenta, ali ima i onih koji su stali u njenu odbranu, poput nekadašnjeg savetnika predsednika Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nebojše Krstića.

Krstić, koji je i stručnjak za marketing, napisao je na Tviteru da žene treba da imaju sva prava ovog sveta, pa čak i pravo da glavu pokriju "čime god" žele.

President of #Serbia's National Assembly w a tight-fitting #hijab in meeting & presser w #Iran's speaker of parlmnt pic.twitter.com/VR1tPjAqay

— Abas Aslani (@abasinfo) November 23, 2015

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.