Gojković: DSS, NS i Narodna partija - opozicija vlasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: DSS, NS i Narodna partija - opozicija vlasti

BEOGRAD - Predsednica Narodne partije Maja Gojković izjavila je da su počeli pregovori Demokratske

stranke Srbije, Nove Srbije i Narodne partije o zajedničkom opozicionam delovanju.

Gojkovićeva je rekla da je na današnjem sastanku, kome su prisustvovali predsednici DSS i NS, Vojislav

Koštunica i Velimir Ilić, ragovarano o daljim konkretnim potezima, pravljenju teksta sporazuma i o zajedničkom opozicionom nastupu do narednih izbora.

"To >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su tri partije koje iskazuju volju da nastupe zajednički u predizbornim aktivnostima i na republičkom i na ostalim nivoima", rekla je ona.

Ona je navela da joj je bivši generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić ponudio da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS), ali da je imala dva razloga zašto ga je dobila.

"Pored osnivanja svoje partije koja je u to vreme kad smo razgovarali već dobila jasne programske i organizacione oznake, kod mene je presudilo to što ne želim ni ja, ni članovi moje stranke da učestvujemo u razmiricama između dva krila SRS-a", kazala je Gojković.

Ona je navela da je tom trenutku znala "dobre ljude" u SNS, ali da se ništa nije znalo o programskim opredeljima zbog različitih političkih izjava njenih čelnika.

Gojković je kazala da nije imala nikakvih kontakata sa SRS-om, ali da u budućnosti ne isključuje razgovore i sa tom strankom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregovori DSS, NS i Narodne partije

Izvor: B92, 20.Okt.2008

Beograd -- Predsednica Narodne partije Maja Gojković izjavila da su počeli pregovori sa Demokratskom strankom Srbije i Novom Srbijom o zajedničkom opozicionom delovanju... Ona je rekla da je na današnjem sastanku, kome su prisustvovali predsednici DSS-a i NS-a, Vojislav Koštunica i Velimir Ilić,...

Nastavak na B92...

Maja ide sa „narodnjacima“

Izvor: Kurir, 21.Okt.2008, 06:37

BEOGRAD - Nenad Popović, visoki funkcioner DSS, rekao je juče da su započeti razgovori o saradnji DSS, NS i Narodne partije Maje Gojković. Prema njegovim rečima, ti razgovori bi u narednih desetak dana trebalo da rezultiraju potpisivanjem sporazuma o saradnji te tri stranke. - Siguran sam da će...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.