GRUPNJAK: Političar orgijao sa ženom i prostitutkama!

Izvor: Kurir, 25.Jan.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPNJAK: Političar orgijao sa ženom i prostitutkama!

Bivši funkcioner vodio suprugu na bahanalije, u koje su bile uključene i devojke koje su uzimale novac za seks, otkrili su policajci tokom istrage

BEOGRAD - Istraga o elitnoj prostituciji u Srbiji, u kojoj su već raskrinkane pojedine javne ličnosti, odvela je policajce i do jednog dobro poznatog domaćeg političara mlađe generacije (ime poznato redakciji), ekskluzivno saznaje Kurir u MUP.

On je, kako objašnjava naš izvor, sa suprugom redovno posećivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svingerske klubove u Beogradu, gde je učestvovao u seksualnim igrarijama sa drugim parovima, kao i elitnim prostitutkama.

Navukli se

- Istraga nas je dovela i do tog poznatog političara, koji je obavljao i važne funkcije u državi. Taj bračni par već duže vreme redovno posećuje takve klubove. U bahanalije su često uključene i elitne prostitutke, čija cena po satu ide i do nekoliko stotina evra. Policajci su bili veoma iznenađeni jer se pomenuti par u javnosti predstavlja kao skladan i kao ljudi koji vode uredan porodični život - kaže naš sagovornik.

Šta je svingerski klub?

SVAKO SA SVAKIM

Svingerski klubovi su prvenstveno namenjeni parovima koji su spremni da učestvuju u grupnom seksu, da razmenjuju partnere, ali i za takozvane voajere - one koji samo posmatraju druge tokom seksualnog odnosa. Tačan broj takvih mesta u Srbiji se ne zna jer mahom posluju u tajnosti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRUPNJAK: Srpski političar orgijao sa ženom i prostitutkama!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jan.2015

Istraga o elitnoj prostituciji u Srbiji, u kojoj su već raskrinkane pojedine javne ličnosti, odvela je policajce i do jednog dobro poznatog domaćeg političara mlađe generacije. Bivši funkcioner vodio suprugu na bahanalije, u koje su bile uključene i devojke koje su uzimale novac za seks, otkrili...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.