Izvor: Blic, 06.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G17 protiv da predsednik Skupštine bude iz SRS ili SPS

Svi poslanici stranke G17 Plus sutra doći će u Skupštinu Srbije, mada još nije odlučeno da li će učestvovati u nastavku konstitutivne sednice koja je zakazana za 12 časova.

Kako je agenciji Beta rečeno u toj stranci, na sastanku poslaničkog kluba, koji će biti održan pre sednice parlamenta, biće doneta konačna odluku da li će učestvovati u radu sednice. U G17 ističu da su sigurno protiv toga da na mesto predsednika Skupštine Srbije bude izbaran bilo ko iz Srpske radikalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stranke ili Socijalističe partije Srbije.

- Pažljivo pratimo razvoj situacije na relaciji Demokratska stranka- Demokratska stranka Srbije - navode predstavnici G17 Plus.

Ranije danas, funkcioner ove stranke Miloljub Albijanić ocenio je da će sutrašnja sednica Skupštine Srbije verovatno biti odložena, s obzirom da nije postignut dogovor o formiranju parlamentarne većine.

- Moje lično mišljenje je da će, ako ne dođe do dogovora, ta sednica biti pomerena - rekao je Albijanić novinarima na proslavi Đurđevdana, stranačke slave Demokratske stranke Srbije.

Međutim, on nije mogao da kaže kada će sednica parlamenta, u slučaju odlaganja, biti održana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.