Izvor: B92, 16.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G17 ponovo podržao Tadića

Beograd -- G17 plus ponovo je pozvala glasače da u drugom krugu predsedničkih izbora 27. juna podrže kandidata DS Borisa Tadića.

G17 plus saopštava da se predsednik stranke Miroljub Labusu utorak sreo sa Tadićem i da su razgovarali o drugom krugu predsedničkih izbora i mogućem razvoju političkih prilika u Srbiji posle izbora. Labus je rekao da je prvi krug izbora bio "političko nadmetanje partija, koalicija i kandidata, dok se u drugom krugu mora voditi računa samo o interesima zemlje".

Od stranaka iz vladajuće koalicije Tadića su podržale G17 plus, SPO i Nova Srbija, dok DSS još nije saopštila svoj stav.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.