Fudbaleri TSC na zimskim pripremama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri TSC na zimskim pripremama

TSC iz Bačke Topole, ekipa koja je priredila najprijatnije iznenađenje u jesenjem delu Superlige, počela je pripreme za nastavak prvenstva. Glavni cilj i dalje je plasman u plej-of, ali se u klubu nadaju da mogu i do četvrtog mesta, koje bi ekipi obezbedilo nastup na evropskoj sceni.

Jesenji deo šampionata izabranici Zoltana Saboa, završili su na petom mestu sa 36 bodova, četiri manje od ekipe Čukaričkog na četvrtom mestu, mestu koje vodi u Evropu. Kao novajlije u Superligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fudbaleri iz Bačke Topole su pokazali dobru organizaciju i visok nivo fudbalskog znanja.

"Znali smo da imamo sjajnu ekipu, igramo već zajedno dve-tri godine, odlično smo počeli, tako smo i završili ovu polusezonu. Nadam se da ćemo biti još bolji u nastavku i da ćemo izboriti Evropu što nam je sada postao i cilj", kaže Dejan Milićević iz FK TSC.

Fudbaleri TSC su bili veoma efikasni. Više golova od njih postigli su jedino Partizan i Crvena zvezda. Najbolji strelac ekipe Nenad Lukić je sa 11 golova na deobi prvog mesta najboljih strelaca Superlige.

"Ja sam pod ugovorm sa kluboma, tako da je klub sve odlučivao. Ja sam lepo odmorio, na klubu je bilo da vidi šta ću i kako ću dalje. Ostajem ovde i nadam se novim i golovima i uspesima ekipe", navodi Lukić.

U prelaznom periodu, ekipu su napustili Rovčanin i Branković, a sastav su pojačali Đurić iz Sinđelića i Đuro Zec iz Napretka.

"Stigao sam u jedan od najorganizovanijih klubova trenutno u Superligi, tako da sam mnogo srećan i zadovoljan zbog toga. Očekujem u priprema jedan dobar rad i nadam se da ću se brzo uklopiti u ekipu i da ću pohvatati zahteve stručnog štaba", ističe Zec.

Ekipa će predstojećeg vikenda odigrati kontrolnu utakmicu sa Spartakom, a u ponedeljak se sele na pripreme u Tursku, gde je planirano odigravanje još četiri pripremne utakmice sa kvalitetnim rivalima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.