Formiranje vlade: DSS i SRS postigli dogovor, čekaju SPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiranje vlade: DSS i SRS postigli dogovor, čekaju SPS

BEOGRAD - Koalicija Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije i Srpska radikalna stranka usaglasile su danas predlog sporazuma o karakteru i programskim ciljevima "nove nacionalne vlade Srbije", izjavio je Tanjugu portparol DSS -a Andreja Mladenović i najavio za sutra sastanak sa koalicijom okupljenom oko Socijalističke partije Srbije.

Mladenović je kazao da je na današnjem sastanku dogovoreno i da Aleksandar Vučić za sutra zakaže konsultacije oko formiranja gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlasti u Beogradu.

"Na sastanku delegacija DSS i NS i SRS, koje su predvodili Vojislav Koštunica i Tomislav Nikolić, usaglašen je predlog sporazuma o karakteru i programskim ciljevima nove nacionalne vlade Srbije", rekao je Mladenović.

Portaprol DSS-a je za sutra najavio sastanak s koalicijom Socijalističke partije Srbije- Partije udruženih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije, na kome će "biti razgovarano o predlogu sporazuma za formiranje nacionalne vlade".

"Drugi krug konsultacija Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije sa Srpskom radikalnom strankom obavljen je danas. Na sastanku delegacija DSS i NS i SRS, koje su predvodili Vojislav Koštunica i Tomislav Nikolić, usaglašen je predlog sporazuma o karakteru i programskim ciljevima nove nacionalne vlade Srbije", kazao je Mladenović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.