Formiran Izvorni Srpski pokret obnove

Izvor: TvojPortal.com, 12.Feb.2012, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran Izvorni Srpski pokret obnove

 BEOGRAD, 12. februar 2012. IZVOR:  (Beta) - Doskorašnji funkcioneri Srpskog porketa obnove (SPO) Srdjan Srekćković i Sanja Čeković formirali su Izvorni srpski proktet obnove, frakciju partije iz koje su nedavno isključeni, tako je od SPO-a formirana još jedna partija. "Ključni cilj frakcije je da se u najkraćem roku, a svakako pre izbora, SPO vrati izvornom državotvornom i nacionalnom programu", navode u saopštenju Srećković i Čeković.



Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << njihovim rečima program podrazumeva modernu ekonomiju i izrazito proevropsko opredeljenje, ali i zaštitu državnih i nacionalnh interesa demokratskim sredstvima prihvaćenim u savremenom svetu.
 "Od uspeha frakcije zavisiće da li će Srpski pokret obnove opstati na političkoj sceni, jer je ono što se u javnosti predstavlja kao stranačka politika poslednjih meseci izazvalo nesagledive posledice po buducnost stranke", navode Srećković i Čeković.


Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.