Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipovski: Nismo mi pritiskivači - Alimpić je tehničko lice

BEOGRAD - Potpredsednik NS Dubravka Filipovski odbacila je danas optužbe vršioca dužnosti gradonacelnika Beograda Zorana Alimpića da su odbornici koalicije radikala, narodnjaka i socijalista "pritiskivači", i uzvratila optužbom da se Alimpić ponaša samovoljno.

"Podsećamo vršioca dužnosti gradonačelnika da je on samo tehničko lice, da nema većinu ni u prethodnom, ni u sadašnjem sazivu gradske skupštine i da je njegova obaveza da bez odlaganja zakaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konstitutivnu sednicu skupštine grada i da je to sve na šta on ima pravo" kazala je Filipovski novinarima ispred gradske skupštine, gde je održan performans pod nazivom "Čas iz demokratije".

Filipovski je ocenila da će "ostati upamćen Alimpićev napor da sebe preporuči kao važnog čoveka", jer "samovoljno odlaže konstituisanje sednice Skupštine grada Beograda".

On je dodala da je "pokušaj DS da po svaku cenu ostane na vlasti - besmislen i poražavajući".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Alimpić trenira živce drugoj strani

Izvor: Glas javnosti, 05.Jun.2008, 08:37

BEOGRAD - Nakon velike buke koju je izazvala odluka v. d. gradonačelnika Beograda Zorana Alimpića da konstitutivnu sednicu Skupštine grada zakaže tek za 14. jul, još veća prašina digla se njegovom poslednjom izjavom da pritisak na njega može biti samo kantraproduktivan. Naime, njegove „pretnje“...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.