EU zvanično uvela nove sankcije prema Rusiji

Izvor: Vostok.rs, 16.Feb.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU zvanično uvela nove sankcije prema Rusiji

16.02.2015. -

EU je na listu sankcija prema Rusiji dodala još 19 imena fizičkih lica i devet organizacija, objavljeno je u Službenom glasniku EU.

Na listi se nalazi i zamenik ministra odbrane Anatolij Antonov i poslanik Jozef Kobzon, kao i još tri ruska državljanina.  Na listi se nalazi još 14 fizičkih lica sa ukrajinskim državljanstvom.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Moskva će adekvatno odgovoriti na nove sankcije EU

Izvor: Vostok.rs, 16.Feb.2015

16.02.2015. -..MSP RF je saopštilo da će Moskva adekvatno odgovoriti na nove sankcije EU..."Nove sankcije prema Ruskoj Federaciji ukazuju na neuspeh EU da izvrši analizu stvarnih razloga eskalacije sukoba na istoku Ukrajine. Nove sankcije protiv ruskih građana izgledaju apsurdno nakon što je krajem...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.